Ποιοι Είμαστε

H Exams Cert δραστηριοποιείται σε μία πληθώρα αντικειμένων εκπαίδευσης και πιστοποίησης με εξειδίκευση στον τομέα του e-learning. Στελεχώνεται από προσωπικό με πολυετή πείρα στον τομέα των Πιστοποιήσεων Ξένης Γλώσσας αλλά και της Εκπαίδευσης, σε Διεθνείς Οργανισμούς. Μέσα από τις συνεργασίες που έχει συνάψει ήδη η Exams Cert σε όλη την Ελλάδα, έχει αναβαθμίσει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των συνεργατών της, αυξάνοντας παράλληλα την κερδοφορία τους αλλά και τη διαφοροποίηση απέναντι στον ανταγωνισμό.

Την Exams Cert επέλεξε ο αναγνωρισμένος από το OFQUAL, φορέας Open College Network West Midlands για την προώθηση των assured προγραμμάτων πιστοποίησής του.

Ο φορέας Open College Network West Midlands έχει μία μεγάλη κληρονομιά, μιας και φέτος το 2018, κλείνει 36 χρόνια στην αγορά της εκπαίδευσης και πιστοποίησης μέσω μίας τεράστιας γκάμας προγραμμάτων σε δεκάδες αντικείμενα.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς να γίνετε και εσείς συνεργαζόμενο κέντρο και να επωφεληθείτε από τα προγράμματα που σας προσφέρουμε, μπορείτε να απευθυνθείτε είτε στο email της εταιρείας info@examscert.edu.gr ή στo τηλέφωνo 210-3810330.


Μετά τιμής,

Η Ομάδα της Exams Cert